0 دوشنبه 24 خرداد
شورایاران با اولویت بندی از مدیریت شهری مطالبه گر باشند

شورایاران با اولویت بندی از مدیریت شهری مطالبه گر باشند

نوذر پور شهردار منطقه ۲۲ در این مراسم ضمن یادآوری سخنان پیشین خود درباره جایگاه شورایاری ها گفت :در دوره جدید مدیریت شهری در منطقه ۲۲ شاهد همکاری و جلسات مشترک مدیریت شهری با شورایاران بودیم هر چند به خاطر حاکم شدن شرایط کرونایی به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی اینگونه جلسات منظم به تعویق افتاد که به زودی شاهد برگزاری جلسات مشترک با شورایاری ها به مانند گذشته خواهیم بود.

به گزارش روابط عمومی ستاد شورایاری ها ،مراسم اهدای احکام هیات رئیسه شورایاران منطقه ۲۲ با حضور سید آرش میلانی نایب رئیس ستاد شورایاری ها فتاح غلامی مدیر امور مناطق ستاد شورایاری ها و نوذر پور شهردار منطقه ۲۲ برگزار گردید. در این جلسه تعدادی از اعضای هیات رئیسه شورایاری منطقه نظرات خود درباره چالشها و مشکلات منطقه ۲۲ اعلام و نقطه نظرات خود را مطرح کردند. 

 نوذر پور با بیان اینکه فضای سبز منطقه ۲۲ به لحاظ وسعت قابل مقایسه با برخی مناطق نیست بر لزوم تمهیدات مدیریتی برای مدیریت فضای سبز منطقه تاکید کرد و افزود: حل مشکل آب چیتگر ، طرح چیتگر بدون خودرو ،کاشت هزاران اصله نهال تنها بخشی از اقدامات شهرداری منطقه ۲۲ در حفظ و صیانت از چیتگر است. 

نوذرپور در ارتباط با مشکل فاضلاب در منطقه ۲۲ افزود: توانستیم با شرکت آب و فاضلاب به تفاهم رسیده تا از اولین تسویه خانه فاضلاب در منطقه ۲۲ برای آبیاری محیط زیست و پارک های منطقه ۲۲ بهره ببریم. نوذر پور تاکید کرد: فعالیت شورایاران در دسته اقدامات اجتماعی گنجانده می شود و از این منظر مردم مراجعات زیادی به آنها دارد و باید پاسخگوی شهروندان باشد. از این رو مدیریت شهری منطقه ۲۲ بودجه هر ناحیه را به صورت جداگانه به تصویب رسانده است. 

سید آرش حسینی میلانی نیز در این مراسم گفت: در شهر تهران منافع نگرش و مطالبات مختلفی وجود دارد که برای رسیدن به این موارد باید قانونمند بود. میلانی افزود: در منطقه ۲۲ اولویت هایی وجود دارد. متروی منطقه ۲۲ یکی از اولویت های منطقه است. لذا شورایاران باید در بحث احداث مترو مطالبه گر باشد.

 وی با بیان اینکه باید قدردان آقای نوذرپور بود که با تجربه حضور در مسئولیتهای ملی اکنون در صدد رفع مشکلات منطقه ۲۲ است ،تصریح کرد: یکی از اولویت های منطقه ۲۲ آب شرب منطقه است و آقای نوذر پور شهردار محترم منطقه تلاش های زیادی در این زمینه انجام داده است لذا شورایاران باید در این زمینه هم مطالبه گر باشند. میلانی افزایش سرانه های خدماتی را اولویت بعدی منطقه دانست و گفت: شورایاران این مورد را اولویت رسیدگی ها خود قرار دهند. 

میلانی با اشاره به پروژه های کوچک مقیاس محله محور تاکیدکرد: مدیریت شهری و شورایاران در این پروژه ها باید به توافق برسند تا منطقه ۲۲ از اجرای پروژه های کوچک مقیاس از سایر مناطق تهران عقب نمانند. نایب رئیس ستاد شورایاری ها بر فعالیت سرای محلات بر اساس نیاز مردم در محلات تاکید کرد و گفت: شورایاران در امور اجتماعی در محلات خط مقدم هستند و باید اولویت های منطقه را مورد رسیدگی قرار دهند. میلانی با اشاره به احتمال وقوع موج دوم کرونا و همکاری مطلوب شورایاران با شهرداری و سایر نهادها را لازم و ضروری دانست. آرش حسینی میلانی با تاکید بر لزوم همکاری شورایاران با شهردار منطقه ۲۲ خواستار جلسات منظم شهردار منطقه ۲۲ با شورایاران شد وگفت: از فرصت باقی مانده تا پایان شورای پنجم باید برای حل مشکلات منطقه ۲۲ استفاده کرد.

برچسب ها شهردار منطقه 22 تهران مدیریت شهری شورایاران رفع مشکلات

مطالب مرتبط

انتقال تجربه به شورای ششم

محسن هاشمی رئیس شورای شهر دوره پنجم تهران به شورای شهر دوره ششم پیشنهاد داده است: «برگزاری جلسه مشترک و گفت وگو در مورد مسائل شهری و انتقال تجربه ها و مدیریت دانش در فرایند اداره شهر بسیار تاثیرگذار است و در صورت نیاز و بنا به درخواست شورای ششم حتما این جلسه مشترک را برگزار می کنیم.»

بازدید معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاریهای کشور از اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور

معاون امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور از اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور بازدید کرد. به گزارش روابط عمومی اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور، دکتر نوذرپور طی بازدید خود از اتحادیه با برگزاری جلسه ای با مدیر عامل و معاونان اتحادیه در جریان فعالیت ها ، اقدامات و برنامه های اتحادیه قرار گرفت.

وضعیت سکونت مردم در شهرها و برخی از نواحی مختلف کلانشهرها، نامتعادل و نامتوازن است.

به گزارش خبرگزاری ها، علی نوذرپور روز چهارشنبه در نشست مدیران کل دفاتر امور شهری و شوراهای استانداری های سراسر کشور در تبریز اظهار کرد: ۳۶درصد از جمعیت شهرهای کشور در کلانشهرها زندگی می کنند و ۲۰ درصد از مردم شهری نیز در ۱۰۷۶ شهر کوچک که کمتر از ۵۰ هزار نفر جمعیت دارند ساکن هستند. وی حرکت به سمت تعادل بخشی فعالیت های شهری در حوزه ملی را امری ضروری دانست و گفت: توسعه متوازن و برنامه ریزی منطقه ای برای تمامی شهرها، از مهم ترین اولویت های وزارت کشور است.

گزارش« شهروند» از لایحه مدیریت شهری که به محله محوری می پردازد

شورایاری اختیار قانونی ندارد محله‌ و گذر و میدانچه معنا داشت، مرزهای‌شان مشخص بود. محله‌ها قد کشیده بودند و شخصیتی داشتند. بعضی‌هاشان مانند آدمیان تودار و خودمتمرکز، شأنی مستقل از شهر داشتند، پاره‌ای از محلات با صراحت، با عوامل حول‌وحوش خود مرتبط بودند. آنچه کبرلینچ، استاد شهرسازی می‌گوید. کم‌کم برونگرا شدند و دیگر همه‌ نیازهای مردم در داخل محله تأمین نشد. خیابان‌ها به داخل محله آمدند، ترافیک شد، درون و بیرون محله قابل‌تفکیک نبود. مدیریت شهری بالای شهر نشست و به همه محلات حکم یکسان داد، کسی ندید احداث یک مال بزرگ در یک محله، چه بر سر خرده‌فروش‌ها آورد یا اتوبانی که در کنار محله خوابید، چطور خواب مردم را آشفته کرد.