0 دوشنبه 24 خرداد
طرح تفصیلی منطقه٢٢ تصویب شده و به زودی ابلاغ می‌شود

طرح تفصیلی منطقه٢٢ تصویب شده و به زودی ابلاغ می‌شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی علی نوذرپور، پیروز حناچی در آیین بهره‌برداری پروژه تقاطع بزرگراه حکیم با بلوار المپیک که صبح امروز با حضور اعضای شورای شهر، معاونان و مدیران شهری در تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید حکیم با بلوار حکیم برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) گفت: در نتیجه اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح بلوار المپیک در منطقه٢٢، تنها در ۶ خط حمل‌ونقل عمومی و اتوبوسرانی، حدود 4.2 کیلومتر کسر مسیر خواهیم داشت و شهروندان ١۴ دقیقه زودتر به مقصد خواهند رسید. البته پیشبرد این پروژه مشکلات محلی نیز برای برخی ساکنین داشته است که با ساخت پل‌ها و دوبرگردان های بعدی حل خواهد شد.

وی با اشاره به وضعیت اقتصادی شهرداری تهران عنوان کرد: این پروژه‌ها در شرایطی اجرا شدند که منابع مالی کافی برای انجامشان موجود نبود، علی‌رغم این مشکلات تلاش شد تا طرح‌های عمرانی با پیشرفت فیزیکی بالا اجرایی شوند. مابقی طرح‌ها نیز با همین آهنگ تعقیب خواهند شد.
شهردار تهران در ادامه گفت: سال ١٩٩۵ در ژاپن زلزله‌ای رخ داد که تنها ٢٠ ثانیه طول کشید، اما حدود ۶ هزار نفر کشته داد و بسیاری از شریان‌های اصلی بر اثر آن تخریب شد؛ دو اتوبان اصلی به دنبال تخریب پل‌ها از بین رفتند و امکان کمک‌رسانی به مردم مختل شد؛ بخش زیادی از کشته‌شدگان نیز به خاطر دیر رسیدن امداد و آتش و شکستن شریان‌های اصلی گاز و آتش‌سوزی جان خود را از دست دادند.
حناچی تأکید کرد: تقویت زیرساخت‌ها و مقاوم‌سازی پل‌ها حیاتی است. باید حدود ٧٠٠ دهنه پل را در تهران دائماً مانیتور کنیم.
شهردار تهران با بیان اینکه به امید خداوند تا انتهای سال چند پروژه دیگر را نیز مورد بهره‌برداری قرار خواهیم داد، گفت: در طرح‌های عمرانی نیز تغییر رویکرد خواهیم داشت به این معنی که بخشی از بار انجام پروژه را به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی می‌سپاریم.
حناچی با اشاره به برگزاری همایش دوچرخه سواری در تهران گفت: دیروز خیابان میرداماد در تسخیر دوچرخه‌ها بود؛ امیدوارم به‌زودی تمام تهران در تسخیر دوچرخه‌ها قرار گیرد تا روزهای پاک بیشتری برای شهروندان داشته باشیم. این موضوع مستلزم همکاری تمام آن‌هایی است که می‌توانند نقشی داشته باشند. سه‌شنبه‌های‌بدون‌خودرو تنها یک نماد است. امیدوارم روزی برسد که برای پیشبرد امور روزانه‌ نیازی به استفاده از وسایل موتوری شخصی نداشته باشیم.
وی با اشاره به طرح تفصیلی منطقه٢٢ نیز تصریح کرد: این طرح در شورای‌عالی شهرسازی و معماری به تصویب رسیده و به‌زودی ابلاغ خواهد شد؛ امیدواریم توسعه آتی منطقه بر اساس همین طرح پیش برود.
شهردار تهران در پایان ضمن تشکر از از زحمات معاونت فنی‌وعمرانی، خاطرنشان کرد: امیدوارم با اهتمام اطمینان مردم به مدیران شهری بتوانیم گزارش‌های بهتری ارایه دهیم. دوران سختی پیش‌رو داریم که ان‌شاءالله با هماهنگی و همراهی پشت‌سر خواهیم گذاشت.

برچسب ها شهردار منطقه 22 تهران طرح تفضیلی بزرگراه حکیم بلوار المپیک حناچی

مطالب مرتبط

انتقال تجربه به شورای ششم

محسن هاشمی رئیس شورای شهر دوره پنجم تهران به شورای شهر دوره ششم پیشنهاد داده است: «برگزاری جلسه مشترک و گفت وگو در مورد مسائل شهری و انتقال تجربه ها و مدیریت دانش در فرایند اداره شهر بسیار تاثیرگذار است و در صورت نیاز و بنا به درخواست شورای ششم حتما این جلسه مشترک را برگزار می کنیم.»

بازدید معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاریهای کشور از اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور

معاون امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور از اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور بازدید کرد. به گزارش روابط عمومی اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور، دکتر نوذرپور طی بازدید خود از اتحادیه با برگزاری جلسه ای با مدیر عامل و معاونان اتحادیه در جریان فعالیت ها ، اقدامات و برنامه های اتحادیه قرار گرفت.

وضعیت سکونت مردم در شهرها و برخی از نواحی مختلف کلانشهرها، نامتعادل و نامتوازن است.

به گزارش خبرگزاری ها، علی نوذرپور روز چهارشنبه در نشست مدیران کل دفاتر امور شهری و شوراهای استانداری های سراسر کشور در تبریز اظهار کرد: ۳۶درصد از جمعیت شهرهای کشور در کلانشهرها زندگی می کنند و ۲۰ درصد از مردم شهری نیز در ۱۰۷۶ شهر کوچک که کمتر از ۵۰ هزار نفر جمعیت دارند ساکن هستند. وی حرکت به سمت تعادل بخشی فعالیت های شهری در حوزه ملی را امری ضروری دانست و گفت: توسعه متوازن و برنامه ریزی منطقه ای برای تمامی شهرها، از مهم ترین اولویت های وزارت کشور است.

گزارش« شهروند» از لایحه مدیریت شهری که به محله محوری می پردازد

شورایاری اختیار قانونی ندارد محله‌ و گذر و میدانچه معنا داشت، مرزهای‌شان مشخص بود. محله‌ها قد کشیده بودند و شخصیتی داشتند. بعضی‌هاشان مانند آدمیان تودار و خودمتمرکز، شأنی مستقل از شهر داشتند، پاره‌ای از محلات با صراحت، با عوامل حول‌وحوش خود مرتبط بودند. آنچه کبرلینچ، استاد شهرسازی می‌گوید. کم‌کم برونگرا شدند و دیگر همه‌ نیازهای مردم در داخل محله تأمین نشد. خیابان‌ها به داخل محله آمدند، ترافیک شد، درون و بیرون محله قابل‌تفکیک نبود. مدیریت شهری بالای شهر نشست و به همه محلات حکم یکسان داد، کسی ندید احداث یک مال بزرگ در یک محله، چه بر سر خرده‌فروش‌ها آورد یا اتوبانی که در کنار محله خوابید، چطور خواب مردم را آشفته کرد.